Header Ads

Sponsor Header Blog

Tamat sudah Pilihanraya Umum ke-13 (PRU-13). Semoga yang menjadi pemimpin dapat memimpin anak-anak buah dengan baik menuju kemajuan dunia dan akhirat. Selain maju fizikal, rohani pun kena maju sama maa... bekalan akhirat. Baru seimbang, kan?

Habis cerita PRU-13.

Nak share hasil kerja grafik terkini. Design header blog. Bukan header blog saya tapi blog yang terpilih sebagai pemenang Giveaway (GA).

Saja nak rasa pengalaman jadi sponsor GA, Segmen atau Contest anjuran blogger lain. Tambahan, nak uji kemahiran mendesign grafik. Cuba keluar daripada zon selesa sebab asyik design syok sendiri je. Tak pasti kemahiran tu berkembang atau tidak. Setidak-tidaknya jadi sponsor header ni bolehlah belajar sesuaikan hasil kerja sendiri dengan citarasa blogger lain.

Bawah ni preview header yang dah dipasang pada blog pemenang terpilih. Malang kut mereka dapat saya sebagai sponsor sebab gila simple je style design saya. Ahah!

design, header, blog, sponsor
Preview 1 - sponsor header blog untuk http://doodlemerah92.blogspot.com

design, header, blog, sponsor
Preview 2 - sponsor header blog untuk http://ciknadhirah.blogspot.com

Simple. Alhamdulillah, dorang suka header ni. Korang ada nak komen apa-apa? ^_^

2 comments:

Powered by Blogger.