Header Ads

Susah Gak Shoot Budak 7bulan

Fatih, anak buah #1

Susah nak shoot budak sorang ni. Pantang kita hala lensa, terus dia hentikan aktiviti. Sedaya upaya dia merangkak nak capai hujung lensa. Dia dah boleh merangkak laju dan berpaut sana sini untuk berdiri. Makin besar, hari tu kecik.

Tengoklah tu, kita nak rakam gelagat dia kacau makciknya makan roti pun tak menjadi. Nampak aje kita hala kamera. -__-"

Fatih, Pak Long picit pipi kau nanti baru tahu!

8 comments:

  1. Atoto. Comei.

    Budak2 memang la. Asal letak camera depan mata, jpg mesti kalih belah lain. hihi

    Sabor ja laaa ;)

    ReplyDelete
  2. alahai comelnyer, huhu ... pp dia tu ish, chubby

    ReplyDelete
  3. alo tomey2...
    hihihi biasalah tuh, dak2 besar ni lagi ligat dari kita

    ReplyDelete
  4. memang la susah nak shoot. Guna candid Cam baru menjadi he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba candid gak dgn DSLR ni tapi kantoi. ahah.

      Delete
  5. mmg susah nk amik gmbr budak2 ni.. xmau duk diam.. anyway, bby tu sgt comel ;)

    ReplyDelete
  6. menjadi jugak lah ni . haha. apesal lah comel sgt baby2 ni ! <3

    ReplyDelete
  7. huhu...dia ingat kamera 2 alat mainan die nak main sama..pas nie kena sorok2 amik

    ReplyDelete

Powered by Blogger.