Header Ads

Biar Gambar Berbicara #34

Open air toilet, untuk kencing sahaja. No berak!

Kamera smartphone Sony Xperia X8

13 comments:

  1. kui3..no berak.. so,jgn berak kat situ okeh.. :P

    ReplyDelete
  2. NO Berak ??? hampeh jerk haahaha...

    ReplyDelete
  3. no berak ea..kena la menahannya..huhu

    ReplyDelete
  4. erkkk... xleh berak ok!!

    #bole bagi tips cara nak buat boleh dengan nikon5100.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya rasa2 'boleh' tu typo nak taip 'bokeh'. Em...guna lens apa, ye?

      Delete
  5. no berak..hahaha ayat sempoii..

    ReplyDelete
  6. kdg2 manusia ni nk kena ingatkan bru nk beringat..

    ReplyDelete
  7. Mesej yg penuh makna...nak buang air pun mcm tak jadik jerk.

    ReplyDelete
  8. huyoo, kat mana awk amik gambar ni? xpenah sy jumpa tulis mcm tu.. terbaiklah.. hehehe

    ReplyDelete
  9. hahaha, siap bagi peringatan awal2 lgi.

    ReplyDelete
  10. adoi..macam ni ade juga ke?
    habis tu kalau yang urgent nak buang kat ner?
    kakakakakah....habis laaa

    ReplyDelete
  11. terang dan jelas. tak paham lagi tak tau lah. haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.