Header Ads

Hilang Mood Sebulan Tak Update

Fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Fuh, fuh, fuuhhhhhhhh! (tiup habuk konon-kononnya). Hamekkaw!

Lebih sebulan tak update. Jatuh dah ranking kat google. Habis pembaca lari semua bila kita ni baru nak up. (Up lah sangat~). Hew3.

Lama tak menulis rasa macam payah pulak nak susun ayat. Tak tahu dari mana nak mula. Patut tulis je terus macam takde apa-apa yang berlaku sebab entah ada orang perasan tidak blog ni diupdate atau tak. Hehe. Atau patut tulis entri macam ni dulu - membebel dan merapu - bagi mood menulis tu datang balik. Pupuk perlahan-lahan.

Habis kalau dah puas merepek dan meraban tapi mood tu tak datang-datang jugak camne? Biar berhabuk lagi blog ni? Atau tutup terus??

T-U-T-U-P.
Hmm... ada gak rasa nak tutup blog ni. Rasa macam nak start afresh je. Tambah-tambah bila memory card DSLR hilang hari tu lagilah mood nak menulis ikut hilang terus. Kecewa hampa semua ada. Paling tak best ada gambar akad nikah orang dalam tu. Korang boleh rasa tak betapa kecewanya aku? Huhuhu.

7 comments:

  1. selamat kembali blogging! hihi...
    update jer blog, xkisah org dtg ke x, itu yg penting... lelama trafik akan dtg ngn sendirinya....

    ReplyDelete
  2. camana pula benda penting macam tu boleh hilang..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, tak ingat cucuk kat laptop mana dan bila last guna. huhuhu.

      Delete
  3. pernah terfikir banyak kali untuk tutup. tapi bukan sekarang. akan datang. hehe

    ReplyDelete
  4. Samalah. Sy pun lama x update. Dibiarkan bersawang. Sebulan sekali baru nk update. Kononnya busy lah. Huhu. Jgn ditutup blog ni. Masih ada pembaca setia tau. Ngeee ;)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.