Header Ads

Biar Gambar Berbicara #36

spam, comment, blogger spam, komen spam
hasil bulan Mei - manual delete

6 comments:

  1. ena selalu dapat comment cenggitu dari annony ni.. huuuuuuuuuuu cam virus pun ada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, rasa macam serangan apa je sbb pada entri yg sama dan bertalu2...

      Delete
  2. Aq pun cuba buat reseach skrunk ni. Adakah dyeorang guna tektik kotor "spam".. Ouh tidak! haha. Blog Aq pun dulu tak buat commnet moderation, tapi sekarang dah terpaksa dah.. makin hari makin menjadi2.. hidup makin menajadi-jadi.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. try kaji camne dorang menyerang. hehe.
      asek kena entri yang sama pastu leh lepas lak drp filter spam.

      Delete
  3. buang buang buang. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti! Kena buat overtime sikitlah mengemas blog. haha.

      Delete

Powered by Blogger.