Header Ads

Boleh Tahan 'Gwiyomi' Jugak


Semua orang pun tengah heboh pasal Gwiyomi sekarang ni. Tahankan jugak tak mahu sentuh fenomena gwiyomi / kiyomi kat blog ni. Nampaknya hari ini tulis jugak satu entri pasal fenomena yang tengah hangat di Malaysia selepas Gangnam Style dan Harlem Shake.

Takde nak ulas panjang-panjang pun. Ramai kut dah buat entri pasal fenomena Gwiyomi/ Kiyomi ni. Cuma nak share video parody gwiyomi versi Malaysia yang satu ni. Dia buat untuk memeriahkan suasana, kut. 

Untuk release tension.
Hari ini agak hectic.
Hope I can keep smiling.
Gwiyomi = comel = cute = korang.

8 comments:

  1. Hape bende yg gwiyomi ni? Ramai benor org share dekat FB, tp xpenah tgk, sbb byk sgt versinye ^^

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ini versi kelakar punya.. bukan gwiyomi yg mksdnya comel.. hehe. sy lg suka tgk versi yg bdk2 punya, lg adorable. @_@

    ReplyDelete
  3. @anisrahim: Permainan mcm sep sep kt Malaysia lbh kurang,, pada sayalah. Gwiyomi = comel.

    @Nana Liena: Ada rasa nak sepak laju2 tak?

    @Lyana's Page: Hilang tensen tak versi ni? ha3.

    ReplyDelete
  4. tengah hot benda ni.. bila dah terlampau byk org ckp sal ni, naik bosan lah pula.. huuuuu

    ReplyDelete
  5. Mcm2 kan skrg ni..

    # lens 18-105 nikon. 5100

    ReplyDelete
  6. Dulu memula baca status kawan dekat fb pasal gwiyomi aida blurr.. natang apa pulak gwiyomi nie. sekarang dah tahu rupanya gaya cute. haha.. video parody nie pun aida dah tengok serius comel je beliau buat dengan gigi jarak jauh tu. haha.. Smile Always Ibnu :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.