Header Ads

Biar Gambar Berbicara #30

lilin, bakar diri
Nikon D5100 |  f/19, 1SO100

20 comments:

  1. Tau tak, masa sy bukak blog awak, adik sy yang umur 4 tahun ni pun ada sekali. Then dia ternampak gambar baby yang awak shoot utk budak 7 bulan tu.

    Dia tanya ' Kak as, sapa tu comelnya? Tinggal kat mana?'

    haha. sempat dia tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee~ Petah dia bercakap, ya. Fatih nama baby tu.

      Delete
  2. cantik. unik.apa yg lyeen fhm dr gmbr ni..menceritakan...even dlm kegelapan kita masih boleh mencipta keindahan...:D sweet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx, Lyeen. Indah kan hidup bila ada 'cahaya'. ^_^

      Delete
  3. benda yg biasa tapi bila amik gmbr dr angle yg betul dan ada kemahiran msti jd cntik gmbr tu kn. eh, betul ke? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benda yg biasa itu mungkin 'luar biasa' dan berharga buat orang lain. :)

      Delete
  4. untunglaa boleh post2 gambar. [jeles]
    cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ miranadia. saya pun jeles org tu boleh snap2 gambar dari 'kayangan'.

      Delete
  5. bg address kat emel sye asap.. aunty_leez@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. nice giler la awak shoot..kire shoot memang gelap ker

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Aya. Masa shoot ni malam, off lampu.

      Delete
  7. terbaik lah :)
    teringin nak ada DSLR .. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga tercapai impian memiliki DSLR tu... ^_^

      Delete
  8. nice one awak. :)

    #berdebar nak komen. haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ... kenapa berdebar lak tu. takut dgn api kah? ahah.

      Delete
    2. sebabnya lama sungguh tidak melawat. hehehe

      Delete
    3. bolehlah tahan, agak celaru sikit. tapi im back. hopefully lah kan. kuikui

      Delete

Powered by Blogger.