Header Ads

Senyum

Apa pun mood pembaca hari ni, cubalah senyum kerana senyuman tidak mengurangi sedikit pun harta malah bertambah-tambah pahala.

Sabda Rasulullah s.a.w yang bermaksud:
"Tersenyum ketika bertemu saudaramu adalah ibadah." (HR Trimidzi, Ibnu Hibban, dan Baihaqi).

Jadikan apa jua kerja hari ini penuh dengan pahala ibadah. Kerja itu ibadah, senyum itu juga ibadah. Hati kita lebih tenang, hati orang lain pun senang. Senyumlah. ^^,

4 comments:

  1. hambooooi nak lawan kipas mainan nampak hehehehe...

    okay mcm ni,

    soklan 1: macam mana buat color selection dalam gambar :D Itulah kelebehan Apple's user :p hehehe mcm2 apps ada....

    soklan 2: Haiiiiyaaa gunalah Google Chrome....IE loading manyak slow wooooooooo :D

    Soalan 3: kalau xsilap kita guna DSLR yang sama kannn...? mine Nikon D5100,.......anda pula? cecece heheh

    ReplyDelete
  2. @c'axoera ヅ:
    -kipas dia bukan main banyak lagi, tak terlawan kita. hee~

    -D5100 pun leh buat color selection, jangan lupa. ;)

    -Ya, kita guna gear yg sama, Nikon D5100.

    ReplyDelete
  3. senyum3 . Mee taktahu knp org ckp mee muka ketat . Pdhal ase mcm dah snyum . Myb kening mcm ziana zain kot haha

    ReplyDelete
  4. hahahahah mestilah nak banyak n kaler-malerrr gitu hahahah

    ReplyDelete

Powered by Blogger.