Header Ads

Biar Gambar Berbicara #18

Nikon D5100 | Kit lens 18-55mm | f/4.8, 22mm, ISO400

7 comments:

  1. perghhh.. makan di hotel.

    ReplyDelete
  2. iso400?? nampak gelap gambar nie or maybe memang nak nampakkan gambar nie kusam?

    maaf, dkna budak baru belajar ttg camera kalau ada salah tolong ajar yea.. :)

    ReplyDelete
  3. @MarnieyZ: Sarapan pagi, bekal tenaga untuk teruskan kehidupan. :)

    @Adylia Qarissa: Underexposed ek gambar ni? Nak cuba2 genre black n white, tak mahir la plak. hehe. Ada cadangan penambahbaikan tak, DKNA? Kite pun masih belajar2 lagi ni.

    ReplyDelete
  4. hahahahahh cuba mengarangkan capture nampak heheheeh :p

    ReplyDelete
  5. @ch000tz axoera ヅ: nak karang sikit pun tak leh la ch000tz ni. ha3.

    ReplyDelete
  6. hahahhha stop guna IE tu lahhh tak best + slow.....tolong donload google chrome.....bet u mesti suka bangat hahaha cepattttt!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.