Header Ads

Churp Churp: New Interface

Patutlah ada error...!
Churp Churp nak berubah wajah!! 


Error codes

Patutlah muncul kod pelik-pelik kat dashboard Churp Churp saya untuk suatu tempoh yang agak lama. Rupa-rupanya pihak  Churp Churp sedang menaiktaraf laman mereka. Mungkin sebab inilah keluar error tu. Korang ada kena macam ni tak? Risau juga kalau kod pelik-pelik tu jadi vuln untuk hackers masuk curik earning saya. Hehe. (Earning ciput lagi mau bising-bising).

Setakat ni perubahan Churp Churp yang ketara adalah interface. Suka sangat dengan interface baru ni. Design yang lama macam Windows Vista, design baru macam Windows Se7en, setuju?

Kadar untuk setiap unique click masih sama, kalau naiktaraf yang ni sekali alangkah bestnya... Betul tak kawan-kawan? *senyum*

Smart interface baru Churp Churp. Clean lagi. Jomlah kita tengok sikit, preview.

Fresh header & top navigation

Fungsi slideshow

Paparan kempen semasa

Yang lain-lain tu korang tengok sendirilah, ya? Ramai dah ada akaun Churp Churp, kan?
Bagi yang belum ada, cepat-cepat daftar kat SINI dan alamilah sendiri keseronokan menjadi Churper.


Nota: Lewat malam. Mengantuk ya amat! Hari ni 10 Muharram. Jom puasa sunat Asyura. Tempat korang ada buat program masak memasak bubur Asyura tak hari ni?

9 comments:

  1. haiiiiisssshhh xhabih2 ngan churp2 dier heheheeh :p

    ReplyDelete
  2. Ha ah la aku pon baru pasan!

    ReplyDelete
  3. adess tak bukak,nanti nak try skodeng la

    ReplyDelete
  4. chup2 dela mcm x bergerak aja.....:(

    ReplyDelete
  5. @c'axoera: Ala, ch000tz.. baru kali ke-2. lom 20x lagi macam orang lain. he3.

    @kak piz: kak piz bkn churpers yep? tu sbb tak fhm. jadi ahli kak, cepat. promote ni! thehehe. SINI.

    @Fabulous Me: baru perasan design baru atau kod ERROR tu?

    @MaYa MustWany: skodeng cepat2. :P

    @Dalila Hamid: tak gerak macam mana Dela? Detailkan sikit kut2 ada churpers yg boleh membantu.

    ReplyDelete
  6. duit terkumpul RM 5 pun x sampai...hhaa.. sedih ni...

    ReplyDelete
  7. Sama lar.Ritu pelik gak sebab ada kod error kat dashboard churp2 ni.Upenya~ heheh :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.