Header Ads

Biar Gambar Berbicara #5

wordless wednesday_sudoku mode
Can you?


wordless wednesday_sudoku lvl9
Try this!

24 comments:

  1. Mak ai dgn kje aku byk numbering. Nak hadap sudoku nih bole terpenggal leher nih.. :p

    ReplyDelete
  2. ia membunuh aku secara perlahan2

    ReplyDelete
  3. lme dh x buat sudoku ni...huhuhu

    ReplyDelete
  4. so far tanpa WV tu tak penah lagi kena spam pun heheh :p

    ReplyDelete
  5. hahahaha kat office tak kan nak bawak DSLR kot =)) melampau lah tu..

    Snap via Iphone4 but on iOS5 zooming AE/AF lock exactly mcm DSLR :D hhahaha

    ReplyDelete
  6. wahhh ~ suka buat sudoku ye :) best2 lame x buat :)

    ReplyDelete
  7. Waaa...sudoku..best2..lame dah tak main..macam susah je soalan yang ni..nak pakai sudoku solver je lah..hihi

    ReplyDelete
  8. wahh..suka main sudoku tapi dah lama tak main dia ;D

    ReplyDelete
  9. permainan rupenyer..den lagi xpernah maen..huhuhu ! ~~ =)

    ReplyDelete
  10. dah lama tinggal sudoku... -.-

    ReplyDelete
  11. terbaekk!! sudoku!!! :) mcm suduku dh kih3 :p

    ReplyDelete
  12. otak ngh blurr..hehehe.. angkat berdendera putih :P

    ReplyDelete
  13. adeh, da lama x main sudoku ni. skrng dah slow...

    ReplyDelete
  14. SUDOKU??? wahhhh!! terkedu dakuuuuu... hohohooo... :(

    ReplyDelete
  15. hahaha..baruuu je habis paper maths baru2 nih..
    rase cam nak tikam diri sendiri tengok gambar tu..
    sudoku..sudoku..
    Jum tengok entry terbaru dari Fuzzy:Segmen Mari Tambah Kenalan

    ReplyDelete
  16. i love sud0ku.. :)

    betul2 mencbar minda.hekhek

    ReplyDelete

Powered by Blogger.