Header Ads

Bookmark SPR BKKIMM 2010

Sedikit sibuk seminggu ni, tak punya banyak masa untuk online. Maklumlah, sesi kepimpinan hampir tamat (dan telah ditamatkan semalam). Alhamdulillah perjalanan Mesyuarat Agung Tahunan berjalan lancar walaupun berlarutan sehingga sebelum maghrib. Malam pula agenda Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) BKKIMM mengumumkan pimpinan baru. Penat sungguh. Pembaca kat luar sana pun mungkin merasa penat macam saya dengan aktiviti hidup sendiri. Kalau penat, jom kita tengok-tengok hasil kerja tangan terbaru saya. Kalau tak penat pun jom tengok sama-sama. Hihi...



Setelah dipujuk-pujuk AJK SPR beberapa hari lepas sebelum hari pilihanraya semalam, akhirnya lahirlah hasil super simple ni sebagai kenang-kenangan untuk komuniti Melaka yang turun mengundi.


*Design berwarna ungu menjadi pilihan hati kebanyakan komuniti Melaka di Mesir. *senyum.*

No comments

Powered by Blogger.