Header Ads

Wallpaper BKKIMM [set 02]

Semalam duduk lepak depan laptop nak release tension study tiba-tiba terbit rasa nak reka wallpaper pulak. Wallpaper tentang BKKIMM. Ringkas je. Siapa tahu kalau-kalau boleh tambah kecintaan terhadap persatuan dengan tengok wallpaper sebegini tiap kali tengok desktop komputer. senyumkenyit

Tak banyak pun buat ada la dalam lima jenis. Klik pada gambar-gambar di bawah untuk paparan lebih jelas.

*Diizinkan save dan digunakan untuk simpanan peribadi. angel

wallpaper 06 wallpaper 07 wallpaper 08 wallpaper 09 wallpaper 05a wallpaper 05b



Yang kat bawah ni pulak, versi masa mula-mula terlibat dengan persatuan BKKIMM ni. Huhu.

wallpaper 01a wallpaper 01b wallpaper 01c wallpaper 01d wallpaper 01e

2 comments:

Powered by Blogger.