Header Ads

Buat iklan Kembara Matruh dan Siwa

(klik gambar untuk zoom)


Fatrah imtihan ni semua program ditawaqufkan buat sementara waktu. Tamat fatrah imtihan nanti siaplah, macam-macam program dan tugasan sedia menanti. Tugasan menjalankan program mungkin terhenti sementara waktu tapi, tugasan dalaman terus bergerak; update weblog rasmi persatuan, urus forum persatuan, buat design apa yang patut.

Tadi petang menyiapkan satu iklan untuk program musim panas nanti, Kembara ke Matruh dan Siwa; program anjuran Unit Perhubungan, Sambutan dan Rehlah BKKIMM. Belum pernah sampai tempat tu, jauh.... tapi apa pun mesti seronok, sebab? Ada laut! Ngee~


p/s: Mungkin ada sedikit perubahan iklan ni nanti. Ni sample je, khas untuk Exco jalan-jalan kita. Hehe.

No comments

Powered by Blogger.